Gothia Innebandy Cup app

Med Gothia Innebandy Cups app har du det bästa verktyget för att följa turneringen. Du får hela spelprogrammet, all information om lagen och resultat från samtliga matcher. Du kan följa liverapporteringen från alla matcher. Prenumerera på ett lag för att få notiser med resultatet från lagets alla matcher.

I appen hittar du även våra livesändningar, turneringsinformationen, reglementet, senaste nytt, videor och mycket mer.

Appen finns för både iOS och Android och kan laddas hem via länkarna nedan.